★ Film Önerileri, Vizyondakiler, Replik, Fragman, Afiş, Box Office, Unutulmaz Filmler...

Person of Interest (2011)

ŞÜPHELİ ŞAHIS
(Person of Interest)

Yayın Tarihi: 22 Eylül 2011
Yapım Yılı/Yeri: 2011—/ABD
Türü: TV Dizisi / Gerilim, Suç, Dram, Bilimkurgu, Aksiyon
TV Kanalı: CNBC-e, e2, CBS
Sezon Sayısı: 4 Bölüm Sayısı: 90*
Süre: 43 dakika
IMDB Puanı: 8.5 — FA Puanı: 9.0
Yapımcı: J.J.Abrams, Athena Wickham, Margot Lulick, Erik Mountain.
Yönetmen: Chris Fisher, Richard J. Lewis, Fred Toye, Jeffrey G. Hunt.
Senaryo: Jonathan Nolan, Sean Hennen, Erik Mountain, Michael Sopczynski,  Nic Van Zeebroeck, Dan Dietz, Lucas O'Connor, Greg Plageman, Amanda Segel.
Oyuncular: Jim Caviezel, Michael Emerson, Taraji P. Henson, Kevin Chapman, Amy Acker, Sarah Shahi, Paige Turco, Enrico Colantoni, Robert John Burke, Clarke Peters, Boris McGiver, David Valcin, Brett Cullen, John Nolan, Al Sapienza, Brennan Brown, Cara Buono, Michael Kelly, Camryn Manheim, Annie Parisse, Elizabeth Marvel, Ken Leung, Michael McGlone, Morgan Spector, Sterling K. Brown, Kwoade Cross.

Filmin Özeti
       Kameralar her yerde! İzliyorlar, dinliyorlar, kaydediyorlar... Sizin hakkınızda her şeyi biliyorlar! Peki siz onlar hakkında ne biliyorsunuz? Gizemli bir işadamı olan Mr. Finch, ileride işlenecek suçları önceden önlemeyi hedefleyen bir bilgisayar programı geliştirir. İlginç bir karaktere sahip bu milyoner işadamı elindeki programı hayata geçirebilmek için resmi kayıtlarda ölü olarak geçen Reese adlı eski bir CIA ajanıyla anlaşır. Kendi kaynakları ve teknolojisiyle, Reese'in yetenekleri ve sezgilerini birleştiren Mr. Finch'in amacı; gelecekte işlenecek olan suçları henüz suçlular eyleme geçmeden önlemektir.

FRAGMAN
Tavsiye Et :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2014. Film Ajanda - All Rights Reserved
Alternatif Medya ve İnternet Hizmetleri