★ Film Önerileri, Vizyondakiler, Replik, Fragman, Afiş, Box Office, Unutulmaz Filmler...

Kaygısızlar (1994)

KAYGISIZLAR

Yayın Tarihi: 18 Ekim 1994
Yapım Yılı/Yeri: 1994-1998/Türkiye
Türü: TV Dizisi / Komedi
TV Kanalı: Kanal D, Star TV, Kanal 6
Sezon Sayısı: 4 Bölüm Sayısı: 96
Süre: 45 dakika
IMDB Puanı: 8.3 — FA Puanı: 8.5
Yapımcı: İlksen Fırat / Eylül TV
Yönetmen: Oğuz Yalçın, Temel Gürsu, Samim Değer, Cankat Ergin, Uğur Erkır.
Senaryo: Gani Müjde, Metin Açıkgöz, Selçuk Erdem, Fatih Solmaz, Resul Ertaş, Birol Güven, Kemal Kenan Ergen, Yılmaz Okumuş.
Oyuncular: Ercan Yazgan, Halit Akçatepe, Ayşen Gruda, Çiçek Dilligil, Ülkü Duru, Şoray Uzun, Alper Duran, Tevfik İnceoğlu, Yalçın Avşar, Damla Özen, Bilge Parlak, Mustafa Arslan, Şenay Gürler, Ayşegül Uygurer, Yılmaz Köksal, Ziya Kürküt, Gülçin Hatıhan, Dolunay Soysert, Sibel Seyhan, Erol Durak, Ahmet Demir, Tilbe Saran, Betül Arım, Tuluğ Çizgen, Zinnur Karaca, Rıza Pekkutsal, Serkan Ercan, Murat Coşkuner, Meltem Savcı.

Filmin Özeti
            Üç karısı, 36 çocuğuyla köyden şehre asker arkadaşı İsmai'in (Halit Akçatepe) yanına gelen Memnun Kaygısız (Ercan Yazgan), iş bulana kadar onun yanında kalmak üzere evlerine yerleşir. Karısı Zeynep'le sakin bir hayat yaşayan İsmail'in, Kaygısız ailesi evlerine girdikten sonra tüm yaşamı değişir. Memnun'un iş bulup başka bir eve taşınma konusundaki kaygısızlığı, onlarca çocuğun gürültüsü ve 3 karısının yaptıkları İsmail'i ve karısını çileden çıkarsa da bir türlü evden kovamazlar. Memnun'un büyük oğlu Eleman (Yalçın Avşar), bir restoranda eleman olarak çalışmaya başlar ve orada çalışan Burcu'ya aşık olur. Burcu, mahallenin kabadayısı Kültigin'in (Şoray Uzun) kızkardeşidir. Dizinin favori karakterleri olan üçlü Kültigin-Alper Tunga ve Kürşat çetesi haraç alma, adam dövme ve Burcu'yu koruma gibi rutin işlerle uğraşırken bir yandan Memnun'la uğraşmayı da ihmal etmezler. Kaygısızlar dizisi Türk televizyon tarihinin absürt komedi tarzında kült yapımlarından biridir.

FRAGMAN
Tavsiye Et :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2014. Film Ajanda - All Rights Reserved
Alternatif Medya ve İnternet Hizmetleri